@studiojuttaK

Kynsi- ja ripsistudio JuttaK

Rakennekynsiä ja ripsipidennyksiä

GEELILAKKAUS

Oman kynnen vahvistus pehmeällä ja joustavalla geelillä lisäämättä kynsiin pituutta. Sisältää yksinkertaiset koristelut.

40 €

Vanhojen lakkojen poisto
20 €

vielä näyttävämmät ripset kuin peruspidennyksillä

Diamond-lash volyymiripset

Volyymiripsillä saat ripsistäsi jopa 4-6 kertaa tuuheammat. Huoltoväli noin 4 – 6 viikkoa. Jopa harvaripsiset saavat ripsistään tuuheammat. Vaihto perinteisistä kuiduista volyymeihin onnistuu normaalin huollon hinnalla. Vanhoja kuituja ei tarvitse poistaa. Ne vaihtuvat pikkuhiljaa huolloissa.

Meillä käytössä myös nano mist, joka poistaa ikävät varoajat ripsienlaiton jälkeen. Voit uida ja saunoa samantien pidennysten laiton jälkeen. Ei myöskään enää punaisia silmiä, koska liima kehittyy samantien laitosta.

Ripsienpidennykset

Ripsienpidennyksen laittoprosessi on täysin kivuton ja rentouttava. Useimmat asiakkaat nukkuvat ripsien laiton ajan ja siksi mukaan onkin hyvä ottaa vaikka oma puhelin musiikin kuuntelua varten. Asiakkaan omiin ripsiin liimataan erikoisliimalla yksitellen ohuita ripsikuituja, jolloin ripsistä tulee luonnollisen tuuheat ja kauniit.

Pidennyksissä käytettävät yksittäiset kuidut ovat eri paksuisia ja mittaisia. Ne valitaan asiakkaan omien ripsien pituuden, paksuuden ja halutun lopputuloksen mukaan. Jokainen ripsi on erittäin kevyt ja muodoltaan luonnollinen – juuresta paksumpi ja kärjestä ohut. Ripsienpidennys sopii myös hyvin piilolinssien käyttäjille. 

HINNASTOKLASSINENFLAT
Ensimmäinen laitto (2-3 h)105 €110 €
Huolto 3 vko55 €60 €
Huolto 4 vko60 €65 €
Huolto 5 vko70 €70 €

Rakennekynnet

Rakennekynnet tehdään geelimenetelmällä, joten kynsistä saadaan sekä luonnollisen tuntuiset, että vahvat ja kauniit. Luonnonkynnen päälle tehtävässä oman kynnen vahvistuksessa käytetään rakennekynsigeeliä tai geelilakkaa, joka kovetetaan UV-valossa. Näin värit ja koristukset pysyvät kynnessä lohkeilematta.

PALVELUHINTA
Uudet kynnet yksiväriset80 €
Uudet kynnet ranskalaisella- tai glitter-kärjellä80 €
Uudet kynnet, koristelut 1 - 3 kynttä (per käsi)83 €
Rakennekynsien huolto, yksivärinen65 € **
Rakennekynsien huolto ranskalaisella- tai glitter-kärjellä65 € **
Rakennekynsien huolto, koristelut 1 - 3 kynttä (per käsi) *68 € **
Yhden kynnen korjaus erikseen huoltojen välissä10 €
Rakennekynsien poisto30 €

* Huollon hinta sisältää yhden kynnen korjauksen, seuraavat korjaukset 3 € / kpl.

** HUOM! Huoltohinnat vain Jutta K:lla laitettuihin kynsiin. Muualla tehtyjen kynsien huollosta veloitamme ensimmäisten kynsien hinnan. 

Varaa aika netistä

hiukset / meikit / kynnet / ripset / kosmetologi