Lisäpalvelut ja tuote-esittelyt

Tuotteiden ja palveluiden hinnat löytyvät hinnastosta

Salon backstage

Lisäpalvelut

Smartbond

Smartbond on L’Oŕealin kehittämä hoitomenetelmä, jonka ansioista hiusten värjääminen on entistä turvallisempaa. Hiushoidon tarkoituksena on antaa hiukselle täydellinen suoja ennen värjäystä tai vaalennusta. Smartbond hoitokoonaisuus on kolmivaiheinen, joista kaksi ensimmäistä osaa tehdään kampaamossa

Hoitomenetelmä estää hiusta vahingoittumasta vaalennuksien, värjäyksien ja rakennekäsittelyiden aikana. Se suojaa hiuksen rikkisiltoja ja korjaa jo rikkoutuneita. Smartbond antaa puhtaamman vaalennustuloksen ja takaa värin tasaisuuden jopa vaurioituneissa hiuksissa. Smartbond toimii parhaiten L’Oŕealin värien kanssa käytettäessä.

Smartbondin avulla lopputuloksena ovat terveen näköiset ja vahvat hiukset, joista ei näe voimakkaan värjäyksen vaikutuksia. Hiukset tuntuvat vahvemmilta ja näyttävät kiiltävemmiltä. Väri heijastuu kauniimmin kun ennen.

Hoitokäsittelyä suositellaan kaikille,jotka haluavat suojata ja vahvistaa hiuksiaan värjäyksen aikana.

Kolmosvaihe on kotihoito, joka on poishuuhdeltava hoitoaine. Asiakas voi kotona käyttämällä Smarbond-hoitoainetta itse vahvistaa hoidon vaikutusta.

Hinta löytyy palvelu hinnastosta lisäpalveluiden kohdalta.

Redken Chemistry System- tehohoito

Redken Chemistry tehohoito on räätälöitävissä oleva, ammattilaisen tekemä kampaamohoitopalvelu. Käsittely antaa intensiivisen hoidon tiivistettyjen ainesosien ja pH arvoa tasapainottavan järjestelmän avulla. Redken Chemistry antaa hiuksille vahvuutta, pehmeyttä, sileyttä ja värin suojaa, loppu tuloksena ovat ravitun oloiset hiukset. Tehohoito mahdollistaa persoonalliset hoidot, sillä kaikkia Redken Chemistry tehoshotteja voidaan sekoittaa keskenään.

Kenelle: Sinulle, joka koet, että hiuksesi ovat vahingoittuneet väri- ja vaalennus käsittelyissä tai aurinko on kuivattanut hiuksesi huonoon kuntoon. Mitä saat: Redken Chemistry System- tehohoito muuttaa dramaattisesti haurastuneiden tai kuivuneiden hiusten rakennetta. Kesto: Tehohoidon vaikutus hiuksessa on 8-10 pesukertaa. Käsittelyn pysyvyys riippuu päivittäisitä hoitorutiineista, hyvät kotihoitotuotteet tukevat lisättyjen hoitoyhdisteiden pysyvyyttä hiuksissa.

EXTREME-shot korjausta vaurioituneille hiuksille
COLOR EXTEND-shot suojaa värikäsitellyille hiuksille
ALL SOFT-shot pehmeyttä kuiville/hauraille hiuksille
VOLUME- shot tuuheutta hennoille ja latteille hiuksille

Kiiltokäsittely

Värin virkistys esim. leikkauksen yhteydessä. Tehostaa hiuksen kiiltoa ylellisesti. Lisää värin kirkkautta ja saa hiukset sädehtimään valovoimaisen loistavana ja luonnollisena. Hohtavat, terveet ja valoa heijastavat hiukset 10 minuutissa <3

Salon backstage

Erikoisvärjäykset

Huomioithan, että palvelun hinta riippuu hiustesi kunnosta, siihen aijemmin käytetyistä tekniikoista ja ajasta, joka kuluu täydellisen palvelun tarjoamiseen. Hintaa ei voida lukita näkemättä sinua, joten varaa ILMAINEN konsultaatio lahjakkaan väritaiteilijamme kanssa, ennen kampaamo aikaasi.

Elumenväri

Elumen on erikoisväri. Se on suoraväri joka kiinnittyy hiukseen sähkövarauksella. Mikä siis tarkoittaa sitä, että se ei sisällä ammoniakkia tai hapetetta. Eikä myöskään niinikään allergisoivaa PPD:tä. Elumenin värinlukitusjärjestelmän johdosta, se on perinteistä suoraväriä kestävämpi. Elumenin lopputulos riippuu pohjan väristä. Mitä vaaleampi pohja, sitä kirkkaampi väri.

Balayage / Ombre / Sombre / Foilyage -tekniikat

Tarkoittaa värjäystekniikoita, joilla saadaan tietynlaisia (räätälöityjä) liukuvärjäyksiä, luonnollisemmasta intensiivisempään sävyeroon. Vaatii normaalia raidoitusta teknisempää työskentelyä. Koska näitä värjätään vapaankädentekniikoilla, vapaankädentekniikkaa yhdistettynä folioihin tai esivaalennusta raidoitustekniikalla , näiden yhdistelmillä ja lopuksi viellä vaalennuksen päälle värjäämistä eri sävyillä. Näiden johdosta, nämä kaikki tekniikat vaativat pidemmän värjäysajan.

Colorfullhair

L’Oŕealin suoraväri. Kestoltaan ei vastaa elumenia, mutta vaatii samalla tavalla vaalean pohjan kirkkaisiin lopputuloksiin. Unicorn, rainbow, hiddencolors, pastelhair , grannyhair (erisävyiset harmaat hiukset) <3 Nämä kaikki ovat ERIKOISVÄRJÄYKSIÄ, ja vaativat pidemmän värjäysajan, ellei pohja ole tarvittavan vaalea.

Varaa aika netistä

hiukset / meikit / kynnet / ripset / kosmetologi