SKY-Kosmetologi

VOLBeauty

Kosmetologi-palvelut

“Anna hetki aikaa itsellesi, kauneudenhoidolle ja ihosi hyvinvoinnille, olet sen ansainnut”

dermlogo_notag_pms431-eps
Tähtilogo

Kosmetologi-palvelutt

VOLBeauty

Palveluihi kuuluvat kasvo-, jalka-, sekä käsihoidot.

Klassinen hieronta, sekä kuumakivihieronnat. 

Alexandria Professional vartalosokeroinnit. 

Ripsien kestotaivutukset, kulmien laminoinnit, kestovärjäykset, muotoilut, sekä Brazilian Brows -hennavärjäykset. 

Meiltä löydät apua iho-ongelmiin, ihonhoitotuotteet jokaiselle iholle, sekä hemmottelua arjen keskelle.

Sydämellisesti tervetuloa! 

iS CLINICAL & Dermalogica

iS Clinical, yksi USA:n suosituimmista medikaalisen tason ihonhoitosarjoista. Tämän aivan huikean tuotesarjan taustalla ovat muun muassa puhtaat, farmaseuttisen tason kasvipohjaiset raaka-aineet, kasvutekijät, tarkasti valvotut valmistus järjerstelmät ja monessa eri roolissa samanaikaisesti toimivat ammattilais- ja jälleenmyyntituotteet, joiden ansiosta nämä tuotteet saavat aikaan todellisia tuloksia nopeasti.  

Toisena hoitolasarjana minulla on käytössä menestyksekäs Dermalogica. Myös Dermalogica on yksi suosituimmista ihonhoitosarjoista USA:ssa. Myöskin tämä sarja erottuu muista rehellisillä tuotetutkimuksilla, tehokkailla raaka-aineilla ja todellisilla tuloksilla. Tuotteet on testattu ilman eläinkokeita, ne eivät sisällä keinotekoisia väri- tai hajuaineita, mineraaliöljyjä, lanoliinia, S.D. alkoholia, parabeeneja tai mikromuovia.

Jalka- ja käsihoidot

Teen aina ennen hoitoa analyysin ja hoitosuunnitelman juuri sinun jalkojasi, sekä käsiäsi varten.

Jalkahoito 30min. 35€

Hoito sisältää jalkakylvyn, kovettumien raspauksen, kynsien leikkauksen, sekä hoitovoiteen.

Täydellinen jalkahoito 60min. 65€

Hoito sisältää jalkakylvyn, kovettumien/känsien poiston, kynsien leikkauksen, kynsinauhojen hoidon, jalkojen hieronnan, kynsien lakkauksen, sekä hoitovoiteen.

Luxus jalkahoito 90min. 75€

Hoito sisältää jalkakylvyn, kovettumien/känsien poiston, kynsien leikkauksen, kynsinauhojen hoidon, jalkojen sekä säärien hieronnan, kuorinnan, naamion, kynsien lakkauksen sekä hoitovoiteen.

Käsihoito 30min. 30€

Hoito sisältää
käsikylvyn,
kynsien viilauksen,
kynsinauhojen hoidon,
naamion ja
loppuvoiteen.

Käsihoito 60min. 55€

Hoito sisältää:
käsikylvyn,
kynsien viilauksen,
kynsinauhojen hoidon,
käsien kuorinnan,
naamion,
hieronnan,
lakkauksen ja
loppuvoiteen.

Lymfaboots paineluterapia 15min. 15€ / 30min. 20€ / 45min. 30€

Jalat laitetaan lymfabootseihin hoidon ajaksi. Imupaineella toimivien bootsien tarkoituksena on parantaa kehon lymfakiertoa. Hoito sopii erinomaisesti veltostuneen ihokudoksen, selluliitin tai huonosti toimivan ihon hoitoon. Sopii myös urheilijoiden lihashuoltoon. Laitetta käytetään myös suonikohjujen hoidossa, sekä ennaltaehkäisyssä. Hoito vilkastuttaa verenkiertoa ja lisää hapen saantia kudoksiin, poistaa kuona-aineita ja ylimääräisiä nesteitä. Laitteen toiminta periaate perustuu rytmiseen ilmapaineen vaihteluun. Laitathan hoitoon rennot housut.

Kasvohoidot

Fire & Ice, iS Clinical 89,00€

Kevyt, kasvipohjainen kemiallinen kuorinta ilman toipumisaikaa. Intensiivinen kasvipohjaisia vaikuttavia aineita sisältävä hoitomuoto yhdistettynä farmaseuttisen tason seerumeihin ja voiteisiin aikaansaa näkyviä hoitotuloksia. Häivyttää ryppyjä ja juonteita, saa ihon tuntumaan sileän pehmeältä ja kiinteältä, sekä kiihdyttää solujen toimintaa. Sinulle, joka haluat nopeita tuloksia!

Foaming Enzyme, iS Clinical 85,00€

Syväpuhdistava, mutta hellävarainen hoito herkällekin iholle. Tässä ammattilaishoidossa iholle syntyy vaahtoava efekti samalla, kun bioaktiiviaineet kuorivat ja syväpuhdistavat ihohuokosia tuoden esiin kuulaan ja tasaisen ihon. Hoitoon on yhdistetty korkeimman puhtaus- ja laatutason farmaseuttisen tason seerumit ja voiteet. Kuorii, Kirkastaa ja kiinteyttää!

Exfoliating Clear Skin, iS Clinical 78,00€

Edistynyt ammattilaishoito. Ihohuokosia syvältä puhdistava kasvohoito, joka stimuloi mikroverenkiertoa. Lievälle aknelle, tukkeutuneelle iholle, komedoille ja mustapäille. Hoidossa hyödynnetään erittäin tehokasta Tri-Active Exfoliant-kuorintaa ja Clarifying Mud Mask -mutanaamiota. Hoito sisältää mekaanisen ihonpuhdistuksen.

Harmony, iS Clinical 65,00€

Tämä hoito sopii erityisesti vahingoittuneelle, äärimmäisen kuivalle ja erityisherkälle iholle. Hoito voidaan kuitenkin tehdä kaikille ihotyypeille. Ihana, vaihtoehtoinen hemmotteleva hoito. Sopii myös niille, joiden ihoa on hoidettu turhan aktiivisesti. Hemmotteluun!

Honey Enzyme, iS Clinical 75,00

Entsyymikasvohoito on erittäin rentouttava syväkosteuttava luksuskasvohoito. Entsyymikasvohoito kuorii, sekä tasoittaa ihon juonteita ja sävyä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Ihana myös lahjaksi!

ProSkin60, Dermalogica 90,00€

Proskin 60- hoitoon sisältyy aina ihon alkupuhdistus, Face Mapping ihoanalyysi, kuorinta, tehoaineet, naamio, hieronta sekä täydentävät ihonhoitotuotteet. Sisällytän hoitoon tarpeen mukaan, mekaanisen puhdistuksen, ultraäänikuorinnan / puhdistuksen / imeyttämisen tai timanttihionnan. Kaiken kattava kasvohoito. Hoidon voi valita myös +30min, mikäli haluaa extra hemmottelua!

Timanttihionta/ Ultraäänipuhdistus, Dermalogica 69,00€

Timanttihionta parantaa ihon kuntoa ja ulkonäköä kuorimalla ihon ulointa kerrosta. Timanttihionta kuorii kuolutta ihosolukkoa ihon pinnalta, aktivoi paikallista verenkiertoa ja kollageenin tuotantoa kuorinnan ja säädettävän imun yhteisvaikutuksen avulla. Kiinteyttää ja heleyttää. Ultraäänikasvohoito on kivuton tapa saada kasvojen iho puhdistettua. Ei mekaanista ärsytystä, ei ikävää nipistelyä. Puhdistuksessa käytetään ultraäänen tehoa, jonka ääniaallot nostavat ihon pintakerroksissa olevat epäpuhtaudet pintaan. Hoidon jälkeen iho on raikas ja puhdas.

Mekaaninen ihonpuhdistus, Dermalogica 69,00€

Tehokas mekaaninen ihonpuhdistus. Hoidossa kuoritaan iholta kuollut solukko. Epäpuhtaudet poistetaan käsin mekaanisesti, jotta huokoset saadaan puhtaaksi. Epäpuhtaalle iholle. Mustapäille.

ProPower Peel 60min 140€

Äärimmäisen tehokas, täysin yksilöllistetty 60 minuutin kuorintahoito. Yhdistämme Dermalogican kaikkein tehokkaimman kuorinnan edistyneisiin hoitotekniikoihin. Hoidamme kattavasti ihosi jatkuvasti muuttuvia tarpeita, sekä autamme sinua saavuttamaan terveimmän näköisen ihosi koskaan. Sisältää kotihoitotuotteet. Akneen, ihon epätasaisuuteen, ikääntymiseen, sekä hyperpigmentaatioon.

Vartalohoidot

 • Selän ultraäänipuhdistus 35 € 

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ultraäänipuhdistuksen, mekaanisen puhdistuksen tarpeen mukaan, desinfioinnin ja loppusuojauksen.

Ripset ja kulmat

 • Kulmakarvojen muotoilu ja värjäys 15 €
 • Ripsien värjäys 12 €
 • Kulmakarvojen ja ripsien värjäys sis. muotoilun 25€
 • Brazilian Brows, kasvivärjäys 26€
 • Brazilian Brows, Ripsien ja kulmien kasvivärjäys ja muotoilu 32€
 • Ripsien kestotaivutus sis. värjäyksen 55€ 
 • Ripsien kestotaivutus & kulmakarvojen muotoilu ja värjäys 70€
 • Kulmakarvojen laminoiti/kestomuotoilu ja värjäys 59€
 • Ripsien kestotaivutus & Kulmakarvojen laminointi/kestomuotoilu ja värjäys 105€
 • Ripsien kestotaivutus & Kulmakarvojen laminointi/kestomuotoilu, sekä hennavärjäys 130€

Alexandria body
sugaring

Karvanpoiston lisäksi sokerointi on ihoa kuoriva ja puhdistava hoito, joka vie mennessään häiritsevät ihokarvat. Sokerointi on vegaaninen ja hygieninen tapa poistaa ihokarvoja.

Säännöllinen sokerointi ohentaa ja harventaa ihokarvoja. Sokeroimalla voidaan poistaa hyvinkin lyhyttä karvaa, jopa alle 2mm. Sokeri poistaa ainoastaan kuolleen ihosolukon, joten se ei ärsytä ihoa ja sopii myös herkkäihoisille. 

Anna sheivatun karvan kasvaa vähintään viikko ennen ensimmäistä sokerointia.

 • Kasvojen alueen sokerointi sis. yhden alueen 11 €
 • Koko kasvojen sokerointi 30€
 • Käsivarret 28 €
 • Koko kädet 36 €
 • Kainalot 20 €
 • Bikinilinja 26€
 • Syvempi bikinilinja 39 €
 • Sääret tai reidet 39 €
 • Sääret ja reidet 70€
 • L.A. Bikini(Brasilialainen) 60€
 • L.A. Bikini (brasilialainen) huolto 3-4vko 50€
 • L.A. Bikini (brasilialainen) huolto 5-6vko 55€
 • Sääret, kainalot, ja bikinilinja 75€
 • Sääret, kainalot, syvempi bikinilinja 85€
 • Kainalot ja L.A. Bikini (brassi) 70€
 • Sääret ja  L.A. Bikini (brassi)85€
 • Sääret, kainalot ja L.A. Bikini(Brasilialainen)95 €
 • Sääret, reidet, kainalot ja L.A. Bikini (Brasilialainen) 128€

Yhteys

Eeva Harju

kauneushoitolavolbeauty@gmail.com

Varaa aika netistä

hiukset / meikit / kynnet / ripset / kosmetologi