Dermalogica -ihoterapeutti ja SKY-kosmetologi

VOLBeauty

Kosmetologi-palvelut

“Anna hetki aikaa itsellesi, kauneudenhoidolle ja ihosi hyvinvoinnille, olet sen ansainnut”

dermlogo_notag_pms431-eps
Tähtilogo

Kosmetologi-palvelut

VOLBeauty

”Palveluihi kuuluvat kasvo-, jalka-, käsi-, sekä vartalohoidot. Hieronnat, Alexandria body sugaring, sekä ehostukset arkeen ja juhlaan. Hoidot räätälöidään ammattitaidolla juuri sinun ja ihosi tarpeiden mukaisiksi. VOLBeautystä löydät apua iho-ongelmiin, ihonhoitotuotteet jokaiselle iholle, sekä hemmottelua arjen keskelle.

Kasvohoidoissani käytän menestyksekästä Dermalogicaa. Dermalogica erottuu muista rehellisillä tuotetutkimuksilla, tehokkailla raaka-aineilla ja todellisilla tuloksilla. Tuotteet eivät sisällä ihoa ärsyttäviä raaka-aineita tai halpoja täyteaineita, kuten keinotekoisia hajusteita tai väriaineita, lanoliinia, alkoholia tai mineraaliöljyjä.”

Dermalogica

Dermalogica-kasvohoidot räätälöidään aina ihon todellisen tarpeen mukaan.
Kokonaisvaltaisissa kasvohoidoissa käytetään Dermalogican edistyksellisiä tuotteita, ihon hoitotapoja, sekä tekniikoita. 

Dermalogica kasvohoidoissa teen aina sinulle Face Mapping ihoanalyysin, sekä hoidon jälkeen suosittelen sinulle sopivat ihonhoitotuotteet kotiin.

Jalka- ja käsihoidot

Teen aina ennen hoitoa analyysin ja hoitosuunnitelman juuri sinun jalkojasi, sekä käsiäsi varten.

Jalkahoito 30min. 30€

Hoito sisältää jalkakylvyn, kovettumien raspauksen, kynsien leikkauksen, sekä hoitovoiteen.

Täydellinen jalkahoito 60min. 60€

Hoito sisältää jalkakylvyn, kovettumien/känsien poiston, kynsien leikkauksen, kynsinauhojen hoidon, jalkojen hieronnan, kynsien lakkauksen, sekä hoitovoiteen.

Luxus jalkahoito 90min. 70€

Hoito sisältää jalkakylvyn, kovettumien/känsien poiston, kynsien leikkauksen, kynsinauhojen hoidon, jalkojen sekä säärien hieronnan, kuorinnan, naamion, kynsien lakkauksen sekä hoitovoiteen.

Käsihoito 30min. 20€

Hoito sisältää käsikylvyn, kynsien viilauksen, kynsinauhojen hoidon, naamion ja loppuvoiteen.

Lymfaboots paineluterapia 15min. 10€ / 30min. 20€ / 45min. 30€

Jalat laitetaan lymfabootseihin hoidon ajaksi. Imupaineella toimivien bootsien tarkoituksena on parantaa kehon lymfakiertoa. Hoito sopii erinomaisesti veltostuneen ihokudoksen, selluliitin tai huonosti toimivan ihon hoitoon. Sopii myös urheilijoiden lihashuoltoon. Laitetta käytetään myös suonikohjujen hoidossa, sekä ennaltaehkäisyssä. Hoito vilkastuttaa verenkiertoa ja lisää hapen saantia kudoksiin, poistaa kuona-aineita ja ylimääräisiä nesteitä. Laitteen toiminta periaate perustuu rytmiseen ilmapaineen vaihteluun. Laitathan hoitoon rennot housut.

Käsihoito 60min. 50€

Hoito sisältää käsikylvyn, kynsien viilauksen, kynsinauhojen hoidon, käsien kuorinnan, naamion, hieronnan, lakkauksen ja loppuvoiteen.

Kasvohoidot

Face Mapping ihoanalyysi 0€

Ammattimainen ja perusteellinen ihoanalyysi. Ihoterapeutti opettaa sinulle kuinka hoitaa ihoasi oikein ja neuvoo sinua ihonhoitohaasteissa tai kysymyksissä. Saat analyysin yhteydessä yksilöllisen ihonhoitosuunnitelman ja henkilökohtaiset tuotesuosituksesi veloituksetta.

Skinbar ihonhoitoneuvonta 10€

SkinBar on tarkoitettu ihonhoidon opastukseen. Kartoitamme ihosi tämän hetkisen kunnon pika FaceMapping ihoanalyysin avulla. Pääset tutustumaan Dermalogican tuotteisiin ja niiden käyttöä harjoitellaan ihoterapeutin opastuksella. SkinBarin hinta hyvitetään tuoteostojen yhteydessä.

Face Fit- pikahoito 15€

Tehokas pikahoito, jossa käytetään innovatiivisia tuotteitamme ihonhoitoon. Ideaalinen erityistilaisuuksiin, tukemaan ihonhoitoasi eri vuodenaikoihin tai pieneen hemmotteluun. Face Fit on erinomainen myös meikin alle.

ProSkin30 Dermalogica specialist kasvohoito 55€

ProSkin 30- on ihosi tarpeisiin yksilöllistetty ja nopea 30 min. tehohoito, jossa keskitytään ihosi päätarpeisiin. Jokaiseen Dermalogica kasvohoitoon kuuluu Face Mapping ihoanalyysi, sekä hoidon jälkeen kotihoito tuotesuositukset.

ProSkin60 Dermalogica specialist kasvohoito 90€

Proskin 60- hoitoon sisältyy aina ihon alkupuhdistus, Face Mapping ihoanalyysi, kuorinta, tehoaineet, naamio, hieronta sekä täydentävät ihonhoitotuotteet. Sisällytän hoitoon tarpeen mukaan, mekaanisen puhdistuksen, ultraäänikuorinnan / puhdistuksen / imeyttämisen tai timanttihionnan. Jokaiseen Dermalogica kasvohoitoon kuuluu Face Mapping ihoanalyysi, sekä hoidon jälkeen kotihoito tuotesuositukset.

ProSkin60 + 15min. Dermalogica specialist 102€

ProSkin60 + 30min. Dermalogica specialist 112€

Vartalohoidot

 • Selän ultraäänipuhdistus 30 €
  • Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ultraäänipuhdistuksen, mekaanisen puhdistuksen tarpeen mukaan, desinfioinnin ja loppusuojauksen.

Ripset ja kulmat

 • Kulmakarvojen muotoilu ja värjäys 12 €
 • Ripsien värjäys 10 €
 • Kulmakarvojen ja ripsien värjäys sis. muotoilun 20 €
 • Lash lift sis. värjäyksen 50 €
  • Ripsien kestotaivutus antaa sinulle luonnolliset, helppohoitoiset, kaarevat ja pidemmiltä näyttävät ripset.
   Hoito sopii myös herkkäsilmäisille.

Hieronta

 • Klassinen hieronta 30 min. 25 €
 • Klassinen hieronta 45 min. 45 €
 • Rentouttava niska-hartiahieronta 30 min 20 €

Alexandria body sugaring

”Karvanpoiston lisäksi sokerointi on ihoa kuoriva ja puhdistava hoito, joka vie mennessään häiritsevät ihokarvat. Sokerointi on vegaaninen ja hygieninen tapa poistaa ihokarvoja. Sokerointiväli karvan kasvunopeudesta riippuen on n. 4-6 viikkoa.

Säännöllinen sokerointi ohentaa ja harventaa ihokarvoja ja pitää ihon pehmeänä ja kauniina. Sokeroimalla voidaan poistaa hyvinkin lyhyttä karvaa, jopa alle 2mm. Sokeri poistaa ainoastaan kuolleen ihosolukon, joten se ei ärsytä ihoa ja sopii myös herkkäihoisille.”

 • Kasvojen alueen sokerointi sis. yhden alueen 10 €
 • Käsivarret 28 €
 • Koko kädet 35 €
 • Kainalot 20 €
 • Bikinilinja 25€
 • Sääret tai reidet 38 €
 • Sääret ja reidet 60€
 • Brasilialainen 60€
 • Sääret, kainalot, ja bikinilinja 70€
 • Kainalot ja brasilialainen 70€
 • Sääret ja brasilialainen 80€
 • Sääret, kainalot ja brasilialainen 90 €
 • Saltspring, kuolleenmeren suolakuorinta sokeroinnin yhteydessä 7€ (Moni käyttöinen kuorintahoito, joka auttaa sisäänkasvaneiden karvojen hoidossa.
  -poistaa ihon kuona-aineita ja vähentää tulehduksia
  -helpotus kuivalle ja kutisevalle iholle
  -aknen, psoriasiksen ja rohtumien hoitoon
  -voidaan käyttää myös hauteena esimerkiksi bikinialueella)
 •  Mud Puddle, mutanaamio sokeroinnin yhteydessä 7€ ( Ihoa rauhoittava mutanaamio 
  -sisään kasvaneiden karvojen hoitoon
  -poistamaan kuolleita ihosoluja ja parantamaan ihon väriä
  -psoriasiksen ja ihottumien hoitoon
  -rauhoittamaan ihoa sokeroinnin jälkeen)

Ehostus

 • Päivämeikki n.45 min. 29 €
 • Juhlameikki/iltameikki n.1h 15 min. 55 €
 • Häämeikki n.120 min. sis. koemeikin 85 €

Yhteys

Eeva Harju

kauneushoitolavolbeauty@gmail.com

Varaa aika netistä

hiukset / meikit / kynnet / ripset / kosmetologi