Yhteystiedot

puhelin

0400 581 883

sähköposti

salonbackstage82@gmail.com

Olemme auki ma – pe klo 10 – 16.
Auki myös muina aikoina, lauantaisin joustavasti.

Laita meille viesti

Tekijät

IMG_5845-Edit-2

Jenni

hiukset

Salon Owner

Intohimoni hiuksiin ja asiakaspalveluun on saattanut minut tähän pisteeseen, jossa pitkäaikainen haaveeni – oma kampaamo – on toteutunut. Salon Backstage palvelee asiakkaita suurella sydämellä!

Kauniit hiukset, hyvä olo ja vielä parempi mieli ovat niitä asioita, joita asiakkailleni tarjoan. Ammattitaitoni yhdistyy intuitiooni, ja rakastan työtäni, mikä välittyy myös asiakkailleni!

Kouluttaudun ahkerasti niin Suomessa kuin ulkomaillakin alan huippuosaajien koulutuksissa. Valmistuin 2016 parturi-kampaajamestariksi Turun ammatti-instituutista. Ja kuulun myös maailmanlaajuiseen Intercoiffure järjestöön, johon minut otettiin jäseneksi vuonna 2019.

 Intohimoni alaa kohtaan kasvaa kokoajan ja toivon, että se näkyy myös työssäni. Haluan että, Salon Backstagella jokainen tuntee olonsa tervetulleeksi!

Perhe , ystävät, musiikki ja hevoset ovat asioita, jotka ovat enemmän kun lähellä sydäntäni. Kaikki vapaa-aikani meneekin  näiden kaikkien seurassa <3

IMG_5805-Edit

Elina

hiukset

Level 3 stylist

Valmistuin parturi-kampaajaksi vuonna 2006 Koulutuskeskus Salpauksesta. Minulla on pienestä tytöstä saakka ollut haaveammattina kampaaja, ja monta nukkea tulikin parturoitua 😉

Olen työskennellyt myös kaupan alalla, mutta kyllä hiukset ovat minulle se intohimo – varsinkin värjäykset! Tykkään myös todella paljon tehdä kampauksia, joten aina kannattaa kysästä,jos olet kampausta vailla johonkin juhlaan tai muutenvaan viikonloppu menoon=)

Tulevaisuudessa haluan kouluttautua lisää, jotta voin tarjota mahdollisimman laajasti palveluja asiakkailleni. 

IMG_5795

Raisa

hiukset

Level 2 stylist

Hiukset veivät mennessään jo nuorena. Tykkään luoda uusia hiuksia, ja uudet lookit ovatkin mahtavaa piristystä sekä minulle että asiakkaalleni.

Teen nykyään parturi-kampaajan töitä osa-aikaisesti, sillä harrastukseni koirien parissa vei mukanaan ja aloitin päätyönäni eläinten trimmaamisen muutama vuosi sitten.

IMG_5646-Edit

Emma

hiukset

Level 2 stylist

Valmistuin Salpauksen parturi-kampaajalinjalta keväällä 2017. Työssäoppiessani Backstagella mielenkiintoni alaa kohtaan heräsi, ja työssäoppipaikastani tulikin minulle työpaikka.

Aloitin valmistumisen jälkeen Stagella Ohjaamon ja työvoimatoimiston avustamana Yrittäjyyspolun, minkä johdosta kipinä yritttäjyyteen kasvoi niin paljon, että joulukuussa 2017 aloitin työt vuokratuolilla. Nyt tavoitteenani, haaveenani ja intohimonani on käydä koulutuksissa ja oppia pääsemään syvemmälle hius-ja kauneusalan ihmeelliseen maailmaan.

IMG_5833-Edit (1)

Vilma

kosmetologi

Kauneudenhoitoala vei minut mennessään jo nuorena, 18-vuotiaana aloin työskentelmään osa-aikaisena meikkaajana/maskeerajana asiakaspalvelutyön ohessa. Lopulta ajatus urasta pelkästään kauneuden parissa toteutui, kun vuonna 2019 valmistuin kosmetologiksi sekä ripsiteknikoksi. 

Kosmetologina olen erikoistunut ripsienpidennyksiin, meikkaukseen, sokerointeihin sekä kestotaivutuksiin – rakastan siis näpertämistä. Työssäni parasta on sen vaihtelevuus sekä se, ettei itsensä toteuttamisella ole rajaa.

IMG_5775-Edit

Eeva

kosmetologi

Olen valmistunut kosmetologiksi vuonna 2014. Intohimo kauneudenhoitoalaan on ollut aina läsnä. Olen SKY-kosmetologi sekä Dermalogica ihoterapeutti, sekä koulutettu iS clinical ammattilainen.  Palveluvalikoimasta löytyy kattava valikoima kasvohoitoja mm. hydrafacial, sokeroinnit, ripsi- ja kulmapalvelut, jalkahoidot ja paljon muuta!

Olen työskennellyt useita vuosia asiakaspalvelun ja myyntityön parissa. Halu kehittää itseäni, sekä intohimo ammattia kohtaan ajaa minua kouluttautumaan jatkuvasti lisää.

Rakastan tätä työtä, sen tuomaa vaihtelua päiviin ja uusien ihmisten kohtaamista, mutta ennen kaikkea sitä, että meillä jokainen voi olla oma itsensä!

Vapaa-ajallani ajan moottoripyörällä ja matkustelen – ne saavat tuntemaan oloni hyväksi!

Tervetuloa palveltavakseni Bäkkärille!

Eeva