Yhteystiedot

puhelin

0400 581 883

sähköposti

info[at]salonbackstage.fi

Olemme auki ma – pe klo 10 – 16.
Auki myös muina aikoina, lauantaisin joustavasti.

Laita meille viesti

Tekijät

Salon_Backstage_Jenni

Jenni

hiukset

Level 3 stylist

Intohimoni hiuksiin ja asiakaspalveluun on saattanut minut tähän pisteeseen, jossa pitkäaikainen haaveeni – oma kampaamo – on toteutunut. Salon Backstage palvelee asiakkaita suurella sydämellä!

Keväällä 2016 sain ison urakan päätökseen ja valmistuin Turun ammatti-instituutista Hiusalan erikoisammatti- tutkintopaperit taskussani!

Kauniit hiukset, hyvä olo ja vielä parempi mieli ovat niitä asioita, joita asiakkailleni tarjoan. Ammattitaitoni yhdistyy intuitiooni, ja rakastan työtäni, mikä välittyy myös asiakkailleni!

Kouluttaudun ahkerasti niin Suomessa kuin ulkomaillakin alan huippuosaajien koulutuksissa. Intohimoni tätä alaa kohtaan kasvaa vaan kokoajan. Ja toivon että se näkyy myös työssäni.

Haluan että, Salon Backstagella jokainen tuntee olonsa tervetulleeksi!

Perhe , ystävät, musiikki ja hevoset ovat asioita jotka ovat enemmän kun lähellä sydäntäni. Kaikki vapaa-aikani meneekin  näiden kaikkien seurassa <3

 

Salon_Backstage_Elina

Elina

hiukset

Level 3 stylist

Valmistuin parturi-kampaajaksi vuonna 2006 Koulutuskeskus Salpauksesta. Minulla on pienestä tytöstä saakka ollut haaveammattina kampaaja, ja monta nukkea tulikin parturoitua 😉

Olen työskennellyt myös kaupan alalla, mutta kyllä hiukset ovat minulle se intohimo – varsinkin värjäykset!

Tulevaisuudessa haluan kouluttautua lisää, jotta voin tarjota mahdollisimman laajasti palveluja asiakkailleni. Erityisen innolla odotan meikkaus- ja maskeerauskoulutusta, sillä niiden tekeminen on lähellä sydäntäni.

Salon_Backstage_Raisa

Raisa

hiukset

Level 2 stylist

Hiukset veivät mennessään jo nuorena. Tykkään luoda uusia hiuksia, ja uudet lookit ovatkin mahtavaa piristystä sekä minulle että asiakkaalleni.

Teen nykyään parturi-kampaajan töitä osa-aikaisesti, sillä harrastukseni koirien parissa vei mukanaan ja aloitin päätyönäni eläinten trimmaamisen muutama vuosi sitten.

Salon_Backstage_Emma

Emma

hiukset

Level 1 stylist

Valmistuin Salpauksen parturi-kampaajalinjalta keväällä 2017. Työssäoppiessani Backstagella mielenkiintoni alaa kohtaan heräsi, ja työssäoppipaikastani tulikin minulle työpaikka.

Aloitin valmistumisen jälkeen Stagella Ohjaamon ja työvoimatoimiston avustamana Yrittäjyyspolun, minkä johdosta kipinä yritttäjyyteen kasvoi niin paljon, että joulukuussa 2017 aloitin työt vuokratuolilla. Nyt tavoitteenani, haaveenani ja intohimonani on käydä koulutuksissa ja oppia pääsemään syvemmälle hius-ja kauneusalan ihmeelliseen maailmaan.

Salon_Backstage_Pihla

Pihla

kosmetologi

Valmistuin kosmetologiksi jouluna 2016 sekä ylioppilaaksi keväällä 2017. Teen kosmetologin töitä, koska työ on monipuolista ja rakastan asiakkaiden kanssa höpöttelyä sekä sitä, kuinka joka päivä työn kautta tulee uusia juttuja vastaan.

Tulevaisuudessa haluan kouluttautua lisää, jotta voin tarjota mahdollisimman laajasti palveluja asiakkailleni. Erityisen innolla odotan meikkaus- ja maskeerauskoulutusta, sillä niiden tekeminen on lähellä sydäntäni.

Salon_Backstage_Jutta

Jutta

kynnet ja ripset

Jutta K:n kynsi- ja ripsistudio toimii Salon Backstagen tiloissa.

Jutta on tehnyt vankalla ammattitaidolla rakennekynsiä vuodesta 2012 ja ripsienpidennyksiä jo vuodesta 2010.

Ripsienpidennyksissä on käytössä Lashloversin ja kynsissä Mosaicin tuotteet.